Main menu

Psihoterapie

Psihoterapia este tipul de activitate psihologica profesionala centrata pe relatia de ajutor in situatiile de criza personala sau colectiva, de impas existential iminent sau trenant, de dificultate in adaptare, relationare si integrare  sociala.

Psihoterapia va poate fi de folos ori de cate ori va confruntati cu :

blocarea capacitatilor uzuale de a face fata provocarilor vietii, ca si problemele survenite in educarea si dezvoltarea lor;

in situatii de impas existential, pierderi, traume, suferinta psihica si somatica in contextul anumitor maladii, interventii chirurgicale, accidente, etc.

Confruntati cu o diversitate de probleme, cu stress-ul cotidian in crestere (economic, socio-familial, profesional, politic, ecologic), oamenii de cele mai diverse varste, profesii, culturi, etnii, ideologii si religii traverseaza perioade  cu risc dezadaptativ mai mult sau mai putin semnificativ.

Oricare ar fi diferentele dintre noi, de la persoanele inalt capacitate si performante, la cele excluse sau marginalizate social, cu totii avem nevoie de ajutor specializat pentru a putea depasi obstacole diverse in calea dezvoltarii noastre, a relationarii cu semenii, in lupta pentru supravietuire si de integrare a traumelor.

1 psihoterapie

FacebookG+TwitterRSS